Kontakta

Kontaktformulär

Köpvillkor & Leverans

PRODUKTER

Alla produkter är handgjorda och unika. På hemsidan kan färgerna i våra bilder skilja sig på grund av exempelvis dina skärminställningar. Vi kan därför inte garantera att färgerna på hemsidan exakt överensstämmer med färgerna i verkligheten.

LEVERANS
Alla ordrar skickas med postnord. Utanför Sverige är leveranstiden cirka 4-15 arbetsdagar. Undantag kan ske under eller efter stora kampanjer och i anslutning till helgdagar. 

Postnord levererar direkt till din brevlåda. Om paketet är för stort för din brevlåda kommer paketet istället placeras utanför din dörr. 

Det är köparens ansvar att säkerställa att leveransadressen på ordern är korrekt ifylld vid beställningstillfället. Leveransadressen kan inte ändras när ordern har skickats. Kommer paketet i retur på grund av att kunden har angett fel leveransdress får kunden stå för frakt- och returkostnader. Observera att vi inte ersätter borttappade paket som försvunnit på grund av felaktig leveransadress.

Frakt & Retur
Gratis frakt inom Sverige.

Vid retur så kontakta oss via formuläret så får du en adress av oss och vidare instruktioner.

Ej uthämtade paket
För paket som inte hämtas ut på postombud förbehåller vi oss rätten att debitera dig för returfrakt och hanteringsavgift på 250 SEK.